Kerk voor Apeldoorn

Kerkplein7 organiseert op vrijdag 7 oktober van 16:30-18:30 in café Schenkers een Netwerk7 borrel over Kerk en School. Zowel  kerken als scholen hechten waarde aan de levensbeschouwelijke en/of religieuze vorming van kinderen. Op deze netwerkbijeenkomst kan je ervaringen uitwisselen over de waarde van kerk en school relaties. Iedereen die zich betrokken weet met dit thema binnen en over de kerkmuren is van harte welkom.

Programma

Het (korte) inhoudelijke programma duurt van 16.45 –17.30 uur. Deze keer met als thema Kerk en School. De aanwezigen gaan met elkaar hier verder over in gesprek, deze netwerkborrel is om 18.30 afgelopen. De eerste 3 drankjes zijn op rekening van kerkplein7.

 

Aanmelden

  1. Geef door dat je komt via een whatsapp op 06-38907257, dan voegen we je toe aan de netwerk7 groep en blijf je op de hoogte.
  2. Via