Kerk voor Apeldoorn

Dit jaar gaan weer veel verschillende jeugdgroepen vanuit heel Nederland de strijd met elkaar aan tijdens Sirkelslag YOUNG. Op vrijdag 3 februari wordt dit interactieve en spannende spel speciaal voor jongeren weer georganiseerd. En ook dit jaar spelen we dat gezamenlijk in Apeldoorn. 

Wat is Sirkelslag YOUNG?
Sirkelslag YOUNG is een spel dat georganiseerd wordt door JOP. Het is een spannend en interactief spel voor jongeren van twaalf tot en met zestien jaar. De jongeren moeten zich opgeven in teams. Voor het spel hoef je niet (ver) te reizen, je mag namelijk zelf de locatie uitkiezen waar je het gaat spelen. Iedereen begint wel op hetzelfde tijdstip.
Elk jaar heeft Sirkelslag YOUNG een thema. Dit jaar is dat ‘sterk &dapper’. De opdrachten die je met je groep moet doen, hoor je pas als het spel begint. In heel Nederland spelen dus duizenden jongeren tegelijk een spel tegen elkaar.

Uniek in Apeldoorn
In Apeldoorn doen we het een beetje anders. In Apeldoorn speelt niet elke groep op zijn eigen plek, maar op dezelfde locatie. Kerkplein7 organiseert dit samen met de betrokken kerken. Zo’n 150 tot 200 jongeren komen dan samen in de aula van middelbare school Sprengeloo. Dat zo’n grote groep bij elkaar komt voor Sirkelslag, is uniek in Nederland.

Hoe doe je mee?
Verzamel een groep van minimaal 5 en maximaal 12 jongeren. Stuur voor 25  januari 2017 een mail met de naam van je groep en het aantal (verwachte) deelnemers naar zodat we weten hoeveel mensen er komen. Ook voor vragen kan je mailen naar dit adres.
Geef je groep vervolgens op via de site van Sirkelslag. Hier kan je ook alle informatie over Sirkelslag vinden.
http://www.sirkelslag.nl/young

Sirkelslag 2016