Kerk voor Apeldoorn

Ga je mee? Van 1 t/m 5 mei a.s. organiseer Thirsty Apeldoorn een wandeltocht. Vijf dagen op pad in een wonderschoon Twente. In een kleine groep van maximaal 15 mensen loop je 20 km per dag. Zonder al teveel bagage, want je logeert op één plaats: in een voormalig klooster. Tijd om je zinnen te verzetten. Tijd voor stilte, gesprek en gezelligheid. Al naar je behoefte.

Deze week heeft als thema ‘MIJN WEG’. Elke wandeldag krijg je één of meerdere vragen mee om onderweg over na te denken. Elke dag zal er ook een deel in stilte worden gewandeld. De vragen zijn bedoeld om je gedachten te concentreren en te ordenen. Hieronder vind je de thema’s voor de verschillende dagen.

 • Mijn start
  De 1e dag denk je na en ga je in gesprek over waar je vandaan komt. Hoe zag het begin van je levensreis eruit? Hoe heeft dat je bepaald? Wat neem je mee en waarom? Wat laat je achter?
 • Mijn reis
  De 2e dag: Hoe is mijn levensreis tot op vandaag verlopen? Welke gebeurtenissen onderweg hebben mijn gang bepaald? Waar heb ik keuzes moeten maken? Hoe heeft dat me gevormd?
 • Mijn bagage
  De 3e dag: Wat heb ik aan bagage bij me vandaag? Welke kennis en ervaring draag ik met me mee? Waar ben ik blij mee? Wat valt er zwaar. Zijn er dingen die ik achter  wil laten? Hoe doe ik dat? Mis ik nog dingen? Hoe kom ik daar aan?
 • Mijn gids
  De 4e dag: Wat en wie inspireert mij? Is er een spoor dat ik volg? Welke waarden streef ik na? Waarom eigenlijk? Hoe zit het met ‘mijn God’?
 • Mijn doel
  De 5e dag: Welke doelen stel ik mezelf? Hoe denk ik daar te komen? Wie of wat heb ik daarbij nodig? Welke volgorde kies ik?

In de avond is er tijd voor ontspanning. We eten samen, maar daarna kun je je, als je dat wilt, ook terugtrekken. Kijk wat je zelf deze week verder wilt doen.

Heb je vragen, of zoek je een verdiepend gesprek, dan is dominee Ad Wijlhuizen daar deze dagen ook voor beschikbaar. Maar alweer: niets moet. De bedoeling is dat je na afloop niet alleen plezier hebt gehad en fijne mensen hebt ontmoet, maar ook energie hebt opgedaan. Voor het vervolg van je WEG.

Voor wie? Voor sportieve en open geesten. Kosten op basis van 1 pers.kamers en alle maaltijden: €395,- Voor opgave en info: Ad Wijlhuizen, .
Informatieavond: donderdagavond 16 maart, van 19.30-20.30 uur. Waar: De Drie Ranken, Eglantierlaan 202, Apeldoorn.